Presentació allotjament rural Cal Tuyà

CAL TUYÀ està situat a 7 quilòmetres de Vilafranca, al bell mig del Penedès, disfrutant d'una immillorable situació per gaudir dels paisatges d’aquesta comarca de vins i caves. En els nostres allotjaments gaudireu d'un ambient molt relaxant, de contacte directe amb la natura i amb la vida rural. Cal Tuyà de Dalt i Cal Tuyà de Baix, són els antics graners reconvertits en dos acollidors allotjaments, de cinc places cadascun. Cal Tuyà Vell és l'antiga casa reformada, també de cinc places.

Us obrim les portes per que hi feu estada i per uns dies pugueu oblidar el rellotge i desconnectar de l’estrès quotidià. La seva localització, en ple clima mediterrani, us permetrà gaudir d’un temps assolellat pràcticament tot l’any.

Gràcies a la seva situació, els hostes poden disposar de l’oferta lúdica de Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Vendrell, Barcelona, Tarragona...
A banda que permet portar a terme un ampli ventall d’activitats a l’aire lliure, tant culturals com esportives o de lleure: rutes pel nostre patrimoni, rutes vitivinícoles i gastronòmiques, entre d’altres.


Cal Tuya de Dalt Cal Tuya de Baix Cal Tuya Vell
Cal Tuyà de Dalt Cal Tuyà de Baix Cal Tuyà VellEnoturisme penedes


Cal Tuyà de Dalt Cal Tuyà de Baix Cal Tuyà Vell