CAL TUYÀ


CAL TUYÀ està situat a 7 quilòmetres de Vilafranca, al bell mig del Penedès, fruint d’una immillorable situació per gaudir dels paisatges d’aquesta comarca de vins i caves.

En els nostres allotjaments gaudiran d’un ambient molt relaxant, de contacte directe amb la natura i amb la vida rural. Cal Tuyà de Dalt i Cal Tuyà de Baix, són els antics graners reconvertits en dos acollidors allotjaments, de cinc places cadascun. Cal Tuyà Vell és l’antiga casa pairal, també de cinc places.

Els obrim les portes per què hi facin estada i, per uns dies, oblidar el rellotge i desconnectar de l’estrès quotidià. La seva localització, en ple clima mediterrani, permet gaudir d’un temps assolellat pràcticament tot l’any.

Gràcies a la seva situació, poden disposar de l’oferta lúdica de Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Barcelona, Tarragona…
A banda que permet portar a terme un ampli ventall d’activitats a l’aire lliure, tant enoturístiques, culturals com esportives o de lleure.

LES CASES

CAL TUYÀ DE DALT


Cal Tuyà de Dalt és un encantador allotjament per a 5 persones. Disposa d’una vista privilegiada de l’entorn de les vinyes que envolten Cal Tuyà.

Aquest allotjament disposa d’una habitació de matrimoni, una habitació doble i una habitació individual. A banda, també hi ha un lavabo amb farmaciola, una cuina/menjador i una sala d’estar amb TV.

Reservar ara

CAL TUYÀ DE BAIX


Cal Tuyà de Baix és un allotjament molt acollidor a peu de carrer. Des de Cal Tuyà de Baix gaudirà de les meravelloses vistes del jardí.

Aquest allotjament amb capacitat per a 5 persones, disposa d’una habitació de matrimoni, una habitació doble i una habitació individual. A banda, també hi ha un lavabo amb farmaciola, una cuina/menjador i una sala d’estar amb TV.

Reservar ara

CAL TUYÀ VELL


Cal Tuyà Vell és la casa originària de la nostra nissaga. Cal Tuyà Vell data del 1850 i conserva bona part dels elements de l’època. Allotjar-se a Cal Tuyà Vell es reviure una mica la història de Cal Tuyà.

Aquest allotjament, amb capacitat per a 5 persones, està distribuït en dues plantes. A la planta inferior, hi ha l’entrada, cuina/menjador, menjador oficial i bany amb farmaciola.

A la planta superior, s’hi troben una habitació de matrimoni, una habitació doble i una habitació individual. A més, d’un bany i les golfes.

Reservar ara

ALTRES ESPAIS

El Racó del Cava

Sala de Jocs